CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

EUROBIKE 2016: FSA K-Force WE EUROBIKE 2016: FSA K-Force WE
Eurobike åbner idag men FSA lagde tirsdag ud med forpremiere på deres nye elektroniske landevejsgruppe EUROBIKE 2016: FSA K-Force WE

image

FSA Full Speed Ahead nye K-Force WE er nu en realitet. Der er tale om en elektronisk landevejsgruppe som så og sige tager det bedste fra SRAM og Shimano og krydrer det med nye features.

Ifølge FSA har den nye gruppe været 5 år undervejs. Der er tale om en gruppe som kombinerer wireless med kabel.

image

Skiftegrebene er trådløse og kommunikerer vis ANT med forskifteren som er den centrale enhed. Denne er forbundet med kabel til batteriet som er placeret i saddelpinden og bagskifteren. Batteriet oplades via bagskifteren og tager  1,5 time om en fuld opladning.

Det nyskabende er at hele opsætningen kan konfigureres individuelt via en app fra brugerens smartphone hvorfar man også kan se status på batteri og kørte kilometer m.m.

image

Det er for første gang nu muligt selv at bestemme i hvilken side eller sider af greben man vil have de enkelte skiftefunktioner.

Som noget nyt kan man vælge mellem to typer skiftegreb de ordinære og en særlig compact udgave til små fingre. TOtalvægten på gruppen bliver 2090 gram.

image

I første omgang er gruppen til almindelige fælgbremser men en skivebremse version samt TT skiftegreb er på vej. Flere af de større kontinentalhold skal cykle med gruppen i 2017.

image

En spændende udspil og alternativ til de øvrige spillere på markedet.

Link

 

 

CYKELPORTALEN