CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fremragende cykelbuks til de helt kolde dage Fremragende cykelbuks til de helt kolde dage
Craft Storm Bib Shorts er buksen gør de kolde minus grader dage til varme plus dage... Fremragende cykelbuks til de helt kolde dage

Der findes en mængde af lange cykelbukser, men kun et fåtal kan virkelig holde dig varm når kulden rigtigt bider. Med kulde menes fra fra frysepunktet  og nedefter. Ikke de vinterdage vi har flest af i Danmark. De fleste lange cykelbukser til vinterbrug er ofte en kompromis mellem isolation og bevægelsesfrihed.

Sådan er det ikke med svenske Craft Storm BIB Tights. Her er tale om et par cykeltights med seler, børstet inderside og 3-lags vind- og vandtæt materiale på forsiden til cykling under meget kolde og blæsende forhold. Bukserne har været på markedet siden 2015, stort set uændret og er et godt bevis på at der er forskel på kravene til en cyklist i en skandinavisk vinter og en italiensk vinter.

Trods en meget elastisk materiale og ergonomisk design vil nogle nok syntes at de føles lidt som at have en våddragt på. Men det er prisen hvis du vil holde varmen på landvejen i 5-10 graders frost. Flatlock-sømme, 3-lags stænkbeskyttelse på læggen, lynlås ved benafslutningerne og 360 graders synlighed. Infinity C2-pude er med 4 mm indlæg så komforten også er sikret.

Materiale

  • Polyester
  • Elastane
  • Polyamide
  • Pris omkring de kr. 900,-

Link

 

 

CYKELPORTALEN