CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fra Go til Cargo Fra Go til Cargo
Designikonet GoCycle sætter en lad på deres nye Family Ebike Fra Go til Cargo

Da engelske GoCycle i 2006 præsenterede deres elektriske foldecykel, som vi har omtalt af flere gange gennem årene –læs vores GoCycle– vakte den opsigt som en meget konsekvent udført foldecykel med et både flot og gennemtænkt design, men også med udbredt brug af specialdesignede komponenter og patenter for at holde konkurrenter væk, selvom det jo kan diskuteres hvornår tingerene er en kopi eller bare en videreudvikling.

Den oprindelige GoCycle er løbende blevet udviklet og det er lykkedes dem at fastholde deres position som en eksklusiv High End elektrisk foldecykel.

  • GoCycle bud på en to hjulet familie SUV

Den traditionelle Cargobike er en stor og tung sag at manøvre rundt i bybilledet, og langt fra alle har brug for sådan en fætter, når det lige skal slæbes lidt ekstra varer hjem eller ungerne skal have en lift.  Samtidig er de også nogo både ved parkering og i offentlig transport.

På sidste års udstillinger blev spottet flere bud på foldbare transport og ladcykler.  GoCycle tager udgangspunkt i den eksisterende Gocycle hvor hele den forreste del er uændret men har fået monteret en lang bagende, som vi kender det fra andre små lad- og transportcykler, der er uhyre populære i disse år.

Cyklen vejer 23 kg hvilket sammenlignet med andre elektrificerede småhjulede transportcykler er i den lave ende. Specialized meget hypede Haul Cargobike vejer, til eksempel på den forkerte side af 30 kg.  GoCyclen er i tilgift væsentlig mere fleksibel ikke mindst mht transport og opbevaring.

GoCycle Family Ebike vil blive udbudt i to versioner med alle de features vi kender fra den “almindelige” GoCycle. Priserne starter fra godt kr. 53.000,-  Cyklen kan forudbestilles nu til senere levering.

Læs mere på GoCycle officielle hjemmeside

 

CYKELPORTALEN