CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fra Düsseldorf til Manhatten Fra Düsseldorf til Manhatten
Weekendens cykelmesse i Düsseldorf var en succes og fra næste år vil også Manhatten indgå i cykelløjerne. Fra Düsseldorf til Manhatten

Den i weekenden afholdte Cyclingworld Europe slog alle rekorder. Lige fra større udstillingsareal nu 18.000 m2 til rekord mange besøgende.

I 2025 vil messen blive en totrins raket med både afholdelse i Düsseldorf og New York

Med 25.ooo besøgende og mere end 10.000 testkørsler blandt de besøgende, var der trængsel lige fra morgenstunden i de gamle Bohle Industrihaller.

Fredag eftermiddag tyvstartede med præsentation af de 23 prisvindende produkter. Herefter ledte The Man himself Thorsten Abels pressefolket på rundtur i de fyldte haller inden den officielle åbning kl. 17.00.

Lørdag var den store besøgsdag hvor der nærmest var trængsel. Hvis besøgstalsvæksten forsætter i samme tempo de kommende år, bliver der nok brug for endnu flere udstillingshaller.

Lørdag aften under “gettogether” festen for udstilleren og særligt indbudte blev sløret løftet for næste års store satsning, hvor messen vil blive en totrins raket først i Düsseldorf i slutningen af marts og herefter i New York i starten maj, hvor messen bliver en del af den årlige cykelfestival TD Five Boro Bike på Midtown Manhatten der tiltrækker mere end 30.000 besøgende.

Cykelportalen var i Düsseldorf og den kommende tid vil vi præsentere nogle af de mere spændende nyheder vi spottede.

Link

CYKELPORTALEN