CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

I disse dage er  Erick Marcus Jensen på vej ned igennem Europa på cykel.  Baggrunden for hans rejse er lidt mere speciel end de...


I disse dage er  Erick Marcus Jensen på vej ned igennem Europa på cykel.  Baggrunden for hans rejse er lidt mere speciel end de flestes.
Fra kapitalist til vagabond, eller mere specifikt fra ejer af et mellemstort IT firma til en landevejs cyklende vagabond – uden penge.

Fra at sidde på den grønne gren med eget firma og masser af succes har Erick været igennem en smertefuld konkurs og står idag uden en krone på lommen.

Hans cykeltur ned igennem Europa er hans måde at lægge en svær tid bag sig og få kræfter til at starte forfra.

Turen foregår på mountainbike med cykel trailer til al bagagen. Turen vil blive baseret på en “low cost” tour med telt og privat indkvartering. Målet er undervejs at  tjene penge ved at tilbyde healing og kropsbehandling  “på vejen”.

Selv fortæller Erick

“For fem år siden lavede jeg en mountain bike tur fra Danmark til Portugal i fem uger, som var 3000 km. Min krop reagerede med et vægttab fra 108 til 92 kg og i tilgift fik jeg et roligt sind uden forstyrrelser fra tanker eller bekymringer.

Med den erfaring i bagagen var det oplagt at lave en ny tur after at  mit software firma med 45 ansatte blev solgt for en krone for to år siden og at jeg stort set mistede alt… inklusiv hus og familie.

Aerorider var et forsøg på at lave en levevej på udvikling og salg af en elektrisk kabinecykel. Selv om mange mennesker ønsker at købe den nye Aerorider, har det vist sig at være tæt på umuligt at finansiere projektet, selv om vi har mange kunder, som har bestilt vores koncept.
Jeg har derfor valgt at undersøge, hvorfor livet prøver at stoppe mig i retning af et kommercielt liv.
Jeg er nu nysgerrig efter at se verden på en helt ny måde, der lever fra dag til dag, fra hånden til munden, og tilbyder mine arne og tjenesteydelser, hvis nogen vil vise sig og bede om min støtte.

Det er en situation, der ville være meget skræmmende for mange mennesker. For mig er det meget mere en inspiration til start på et nyt kapitel  i mit liv.  En kæmpe mulighed for at opleve og se livet fra en helt anden og ny side.  Jeg tror, at mange mennesker vil være nysgerrig for at følge en person, der tager denne  livsrejse, og dermed få et indblik i, hvordan et liv kan inspirerer og invitere andre ud på på nye eventyr.

Udover min virksomhed, har jeg tidligere undervist næsten 2.000 mennesker i personlighed udvikling, primært i Norge. Forståelse for, at vi allerede har alt for at tage ansvar for vores liv, og “alt er faktisk godt”, når vi er vågne til at indse det gennem nye indsigter og nye kompetencekrav slippe alle de gamle begrænsninger.”

Følg hans færd igennem Europa her

CYKELPORTALEN