CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fra AGU til Shimano Fra AGU til Shimano
Efter syv år hos AGU skifter Hans Jørgen Hansen til Shimano Nordic. Fra AGU til Shimano

Da Hans Jørgen Hansen tiltrådte en stilling hos det hollanske cykeltøjsfirma AGU, først som Regional Manager for Danmark og siden også Sverige, var målet over en 5 årig periode at gøre AGU blandt de største cykeltøjs- og cykeltilbehørs udbydere i Danmark.

Hans Jørgen havde den nødvendige ballast med i kufferten som Marketings Manager hos Egedesø og Project Manager hos Webike. Det blev til 7 udfordrende år hos AGU som i dag er repræsenteret med to ansatte i Danmark og Sverige og fremadrette vil blive styret fra Holland af Export Manager Paul van Holst.

Sidenløbende har Hans Jørgen også været med i det rådgivende udvalg omkring Cykel og Knallert og Messen i Vejle

Den 16 maj er Hans Jørgen Hansen tiltrådt en stilling som Country Manager med ansvar for Shimano Nordic aktiviteter. Shimano valgte i 2013 at oprette eget salgs og servicekontor i Brøndby der varetager alle salg og serviceaktiviter for Shimano samt deres tilhørende andre brands Bike Fitting, Pearl Izumi, Pro, OXC, Kryptonite og Vittoria. Shimano Nordic i Brødby råder foruden deres Service Center også over et stort showroom, hvor de afholder produktpræsentationer og kurser for forhandlere. Shimano Nordic er i dag 9 medarbejdere.

Team Shimano
Shimano Nordic Danmark A/S
Sønder Ringvej 49
2605 Brøndby

Bikegear.cc

CYKELPORTALEN