CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Foxservice.nu Foxservice.nu
Foxservice.nu er et nyt servicetilbud fra den danske grossist af Fox affjedrings produkter til kunder i Danmark og Sverige. Foxservice.nu

foxservice01

For specielt brugere af affjedringsforgafler og bagdæmpere til mountainbikes er det vigtig at have et produkter som virker. Og når de så endelig ikke gør det er det afgørende at man kan få en god og hurtig service på sine produkter. Dette vil den amerikanske producent Fox gøre lidt ekstra ud.

Idag kan man som Fox ejer henvende sig til de forhandlere som er udnævnt til Fox Servicecenter, men Fox har erkendt at det ikke er alle som lige bor i nærheden af et sådant . Derfor har de bedst deres distributører om at tilbyde den samme service. Det betyder at kunderne nu foruden de eksisterende Foxcentre også kan henvende sig direkte.

Foxservice.nu vil i Danmark og Sverige blive drevet af  BikeToyz, der gennem en årrække har været Fox samarbejdspartner og distributør. Via Foxservice.nu vil man få muligheden for at få serviceret sit Fox produkter, hvad enten det er forgaffler, bagdæmpere eller sadelpinde

BikeToyz  oplyser, at der arbejdes med de nyeste teknologier og knowhow inden for affjedring, og at man står klar med uddannede mekanikere, der altid er parate til at svare på spørgsmål via info@foxservice.nu.

Link

 

CYKELPORTALEN