CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Affjedringseksperten Fox Racing har netop frigivet flere detajler om deres kommende elektronisk styrede affjedringssystem Float iCD.  En af de mere interesandte betragtninger er at...
Affjedringseksperten Fox Racing har netop frigivet flere detajler om deres kommende elektronisk styrede affjedringssystem Float iCD.  En af de mere interesandte betragtninger er at Fox bruger samme teknologi som Shimano Di2 gearskiftet. Dette kunne være en identifikation af at Shimano har fat i den lange ende foran Campagnolo som den kommende standard for elektroniske styringer.
Ved hjælp af en lille omskifter på styret kan man styre bagdæmper og forgaffel samtidig eller hver for sig. Fox taler om en Climb-Modus eller en  Descend-Modus. Batteriboksen er den samme som Shimano benytter med et genopladeligt Li-Ion batteri. Signalerne mellem dæmper, omskifter og batteri varetages også af et Power-Line Communication (PLC) kabel.  Endelig er der tilslutning for en PC, så man kan fintune hele systemet  eller udføre fejlfinding.  Float iCD forventes på markedet til september 2012.

CYKELPORTALEN