CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mange forældre har haft stor glæde af Follow Me, som gør det muligt at montere en ganske almindelig børnecykel som en slags tandem bagefter...

Mange forældre har haft stor glæde af Follow Me, som gør det muligt at montere en ganske almindelig børnecykel som en slags tandem bagefter den voksnes cykel.
Nu udvider det schweiske firma produktprogrammet med den ethjulede børneanhænger Follow Kid.

Den ethjulede anhænger har gennem mange år haft sine tilhængere blandt sportslige cyklister men har hidtil, med få undtagelser,  kun været forbeholdt til transport af gods og bagage.
Follow Kid er en et personers anhænger kun 55 cm og med indstilleligt sæde og 5 punkts sele til barnet. Det 16″ hjul er fjederophængt for god komfort og vejkontakt.

Det smarte ved Follow kid er at den benytter samme befæstigielsesystem som til Follow Me så man som familie har flere muligheder for transport af de kære små.
Desuden følger der et sæt trolley hjul med så den kan benyttes som klapvogn.  den er endvidere monteret med en dobbelt støttefod så den står stabilt ved ind og udstigning.


Anhængeren bliver officielt præsenteret på Eurobike i næste måned. Pedalkraft som er dansk distributør kender endnu ikke pris og leveringstidspunkt i Danmark.

Link

CYKELPORTALEN