CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Foldecykler som en del af en ny transport infrastruktur Foldecykler som en del af en ny transport infrastruktur
Tern Bicycles har haft stor succes med indgåelse af fleksible tog/cykeltransportløsninger i Tyskland. Nu præsenterer de deres erfaringer og giver bolden videre til efterfølgelse... Foldecykler som en del af en ny transport infrastruktur

tern-mobilitet-velocity2013-02
Foldecykler har nogle åbenlyse fordele i kombination med offentlige transportmidler.  Tern Bicycles har haft stor succes i Tyskland med at indgå i aftaler i flere af større tyske byer omkring flekssible transportløsninger.  I forbindelse Velo City konfrancen i Wien i næste uge, vil Tern give deres bud og erfaringer med deres bud på en ny transport infrastruktur.

I deres oplæg på konferencen vil Tern tale om hvordan foldecykler kan udvide rækkevidden på de eksisterende offentlige transportmidler.  Velo City konferencen er et oplagt mål at hoovedformålet med konferencen netop er at samle og videregive information omkring bedre integration af cykling i bymiljøet.

Joshua Hon udtaler:
“A lot of today’s transport problems can be improved by integrating folding bicycles into existing infrastructure, Many cities already have extensive train, subway, and bus networks, but coverage may not be sufficient in some areas. A folding bicycle can bridge those gaps and extend the service area of public transport by giving the user an increased range of mobility at the beginning and end of a trip.”

Velo-City-tern-folded

Tern vil i samarbejde med det tyske cyklistforbund ADFC og transportmyndighederne i Munchen presentere deres oplæg og videregive deres erfaringer på konferancen fredag.  Allerede nu har mere end 1000 delegerede fra alverdens byer meldt deres ankomst til konferencen som strækker sig over fire dage fra den 11 til 14 juni i Wien.  Tern’s presentation er blandt de oplæg som blev udvalgt blandt 500 indsendte til konferencen.

Tern arbejder i øjeblikket på lignende projekter med andre tyske byer som ud over Munchen også tæller, Stuttgart, Hamburg og Karlsruhe.  Også i Italien og Østrig  er lignende projekter i opstartsfasen.

Lad os håbe at der er flere delegerede fra Danmark tilstede som har viljen og den fornødne pondus til at gøre en lignende indflydelse gældende overfor vores offentlige transportaktører, som mildest talt sover i timen hvad det angår.

Om Velo-city:
Velo-city er en global konference der tjener som formidler af løsninger og ideer for beslutningstagere, med det formål for øje at forbedre infrastrukturen for hverdagscyklingen i bymiljøet.  Velo-City konferencen samler typisk mere end 1,000 delegerede: engeniører, teknikere, byplanlæggere, arkitekter, sociale medier, udviklere, miljøforkæmpere, forretningsfolk og beslutningstagere. Målet er at opbygget et internationalt netværk for formidling løsninger til forbedring af cykel infrastrukturen i byer.

Link

CYKELPORTALEN