CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Foldecykel til folket Foldecykel til folket
Dahon benytter muligheden med udgangspunkt i den verdens omspændende nedlukning til at lancere en ny prisrimelig Pandemic Special Model HIT Foldecykel til folket

Cykelmedier flest, naturligvis også Cykelportalen har en tendens til kun at omtale High End produkter,  langt de fleste af os alligevel aldrig kommer i nærheden af. Dette er til dels afledt af de massive markedsførings kampagner branchen bruger på at sælge drømme og oplevelser selvom de fleste  jo egentlig bare skal have en  tohjuler for at komme fra A til B.

Selvom den nye HIT fra Dahon i manges øjne er en “billig” cykel, gør det jo ikke nødvendigvis den til en dårlig cykel. Dahon er verdens største producent af foldecykler og slår nu på tromme for foldecyklens velsignelser i en tid hvor vi skal holde afstand, men også som en lidt anderledes og mere fleksibel mulighed for at de fleste kan opdage og opleve glæden ved stadig at være mobil samtidig med at få frisk luft og motion.

Den specielle Pandemi model af deres HIT er blevet forbedret på en række områder. Den er blevet forstærket så den nu kan klare en bredere skare af cyklister i højder mellem 142 0g 193 cm vejende helt op til 137 kg.  Samtidig er garantien udvidet fra 5 til 10 år på stellet.

HIT benytter flere af Dahons egne komponenter bl. a deres eget 9 gears system. Rammen er konstrueret i 6061 aluminium og den komplette cykel vejer godt 12 kg. Med sine små kompakte hjul fylder den ikke meget, hverken sammenfoldet eller udfoldet. Det betyder den er let at komme rundt på, samtidig med at den er let at finde plads til, under transport eller opbevaring. Dahon har optimeret deres logistik og underleverancer så den nye HIT kan sælges til en lavere pris end den hidtidige HIT model. Cyklen ventes på markedet i det tidligere forår.

Link

 

 

CYKELPORTALEN