CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Foldecykel med banebrydende elmotor Foldecykel med banebrydende elmotor
Elcykler på Eurobike, ja naturligvis og i hopetal. Men en skilte sig ud ved sin helt specielle motorløsning fra Velogical. Foldecykel med banebrydende elmotor

Bernds-02

Tyske Bernds havde valgt Eurobike til præsentationen af en specialudgave af deres foldecykel Tune-E-Bike.  Som navnet antyder var den monteret med letvægtskomponenter fra Tune og en helt speciel minimalist elmotor løsning fra Velogical.  Samlet vejer cyklen kun 11.1 kg hvilket afgjort er et skridt i den rigtige retning.

Bernds-04

Udstyret med et gear og remtræk vil du heller ikke få olie på bukserne når du sammenfolder den og sætter den på toget. Det mest banebrydende er afgjort Velospeeder motorløsningen fra Velogical.  Filosofien er at tilbyde en let og simpel motorløsning som ikke skal være den primære fremdrift men som supplement i visse situationer. Med op til 40Nm presser to små motorer via en gummirem på hver side af fælgen. Samtidig fungerer de også som motorbremse når du skal stoppe og vejer kun 500 gram.  Batteriet sidder i en lille taske på frempinden. På Bernds cyklen er motoren permanent monteret på påsvejsede studser, men Velogical tilbyder løsninger som kan eftermonteres på alle typer cykler, både på for og baghjulet.

Bernds-03

Bernds ligger i Überlingen ved Bodensøen og deres cykler i stål produceres og forarbejdes også her. Firmaet blev grundlagt i 1991 og producerer foruden foldecykler også tandems og ladcykler.

Link

CYKELPORTALEN