CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Foldbar ladcykel fra CAR.LOS Mobility Foldbar ladcykel fra CAR.LOS Mobility
Med CAR.LOS V har carlosmobility konstrueret lidt af en genistreg på ladcykel området... Foldbar ladcykel fra CAR.LOS Mobility

Ladcykler var hovedtemaet på dette års Eurobike. Aldrig har cykelverdenen været vidne til så mange forskelligartede og nyudviklede ladcykler.  De fleste større ladcykler har en væsentlig udfordring: De fylder, hvilket betyder øget krav til parkerings muligheder og opbevaring samt ikke mindst transport med bus og tog, hvor de indtil videre er bandlyst.

Med CAR.LOS V kan ladcyklen nu foldes for lettere medtagning

CAR.LOS Mobility er et forholdvis nyt tysk cykel brand. Med model V  kombineres laste kapaciteten fra en kompakt ladcykel med fordelene ved en foldecykel. Cyklen er patentanmeldt og har foruden et foldbar stel også et foldbart styr og forskellige valgfrie foldbare overbygninger til ladet.  Cyklen kan reduceres til den halve størrelse på få øjeblikke med en længde på kun en meter. Det gør den rent faktisk til verdens første foldbare Long-John, du tilmed kan have med i toget.

“Vi bemærkede allerede i udviklingsfasen, at vi ramte en efterspørgsel med denne cykel,” siger Stephan Hahn, hjernen og administrerende direktør for Car.Los. “Vores kvindelige testkørere kalder kærligt Model V ‘en håndtaske på to hjul’. Kælenavnet ‘Furious Swiss Army Knife’ fangede hurtigt blandt vores mandlige testpiloter.”

Car.los “V” som “Vario” vil være tilgængelig i to forskellige varianter til januar 2024. Mens V.0 appellerer til bykørsel som en smart single-speeder med en 45 Nm stærk BAFANG baghjulsnavmotor, er V.1 en allrounder med Brose Drive T-drevet og Enviolo Cargo gearnav, der er blevet prøvet og testet af Car.los.

Som med alle CAR.LOS cykler er det “tyske sikkerhedssæt” MAGURA MT5 bremser og Schwalbe Pick-Up Cargo dæk der er standard. Alle modeller har kabelstyring og foldehængsel på ratstammen. Den lave placering af ​​630 Wh-batteriet skal garantere sikker og adræt håndtering  på ladcyklens laveste punkt lige under læsseområdet, bag forhjulet.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN