CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Første fornufts orienterede MTB fra Pelargo Første fornufts orienterede MTB fra Pelargo
Finske Pelargo er kendt for deres snusfornuftige og ulirede cykler i stål hvis anvendelsområde er mangfoldige. Første fornufts orienterede MTB fra Pelargo

Finske Pelargo er kendt for deres fornuftsorientede cykelprodukter der tæller alt lige fra dagligdagscykler til gravelbikes, tasker og bagagebærer.

Pelago Thórsmörk er en hardtrail i stål uden affjedring til det helt store offroad cykeleventyr

På Eurobike viste de deres første Mountainbike. En ny eventyrklar stål hardtail. Pelago Thórsmörk er bygget til at tage dine “mikroeventyr” til det næste niveau på gigantiske knob dæk, Navnet har den fra Thors skov, en barsk bjergryg på Island.

Thorsmork er bygget op omkring moderne trail geometri med et 66,5° kronrør, 76°  saddelrør og 432 mm kædestag, så du kan tæmme de lokale spor  eller anden dræbende lokal singletrack. Og med plads til op til 29 x 2,6″ eller 27,5 x 3,0″ dæk, er der kun dig som rutter der sætter grænsen.

Den får et 44 mm hovedrør til lige eller tilspidsede styregafler og et par kiler bag hovedrøret for at klare nogle ret store stød.

4130 chromoly-rammesættet kommer med en 58 mm offset, 505 mm a-c affjedring-korrigeret bikepacking gaffel, så den kan monteres med  en 120 mm, 51 mm offset affjedret gaffel til at klare endnu mere barsk terræn. En affjedret gaffel slækker cyklen en smule mere, men får den samme effektive tur ved standard 20% sag.

Det her er en ordentlig adventurecykel, så der er masser af monteringer til et komplet bikepacking, ibåde inden i rammen og ovenpå og på forgaflen. Der kan endvidere monteres et skærmsæt. Rigtige eventyr mænd og kvinder cykler ikke uden skærme :o)

Link

CYKELPORTALEN