CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Focus Izalco Max Focus Izalco Max
Den redesignede Focus Izalco er blevet aerodynamisk optimeret uden at gå på kompormis med lav vægt og flot udseende. Focus Izalco Max

Focus Izalco er ifølge producenten selv, en af de letteste skrivebremse landevejsracere på markedet. Aerodynamisk optimering er det hotte topic på landevejsracere i øjeblikket, så naturligvis måtte tyskerne også have sådan en fætter.

Den nye Focus Izalco Max er helt nydesignet. Den er blevet lettere op mere aerodynamisk, men samtidig har den bibeholdt en fremragende stivhed i kombination med god acceleration, uden at det er gået ud over designet.

Subjektivt fremtræder den nye Izalko stadig mere som en “almindelig”  udseende High End racer end en spektakulær Aeroracer. Den er optimeret i vindtunnel og resultatet er en kombination af  vindoptimerde smalle rørprofiler i kombination med mere runde profiler primært for at opretholde en meget lav vægt, som er Focus primære mål med cyklen.

Alligevel er den samlede vindmodstand inklusiv rytter reduceret med 6%. Det skulle angiveligt give en tidsgevinst på halvanden minut over en strækning på 50 km med et tråd på 200 watt.

Den nye Izalco Max kommer i forskellige udstyrsvarianter og priser fra kr. 23.000,-

Link

CYKELPORTALEN