CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verden har beriget os med foldekniven og foldecyklen og nu sandelig også med en foldeskærm til cyklen.

Verden har beriget os med foldekniven og foldecyklen og nu sandelig også med en foldeskærm til cyklen.


Afprøvning
Skærmen kommer i sin egen lille nylonpose som ikke fylder mere end at den kan ligge i en hånd eller være i lommen på cykeltrøjen.  Selve klampen er med et justerbar rem som gør at den kan monteres på saddelpinde mellem 25 og 32 mm.   Man justerer først remmen og herefter låser man skærmen helt fast ved at vippe låsepalen på plads, fuldstændig som på en hurtigbespænd. Det virker og det holder.
Nu kan skærmen trækkes ud i 6 led, lidt efter princippet i en kinesisk æske, at ledene bliver mindre og mindre. Det inderste led har en bredde som svarende til et typisk MTB dæk mens det yderste led har bredde som en touringdæk. Fuldt udtrukket er længden ca. 40 cm hvilket effektivt skulle skærme af mod vand fra dækket.

Nuvel min lidt smilende overbærenhed mod dette produkt, er blegnet lidt efter at have brugt den et stykke tid.  Den fungerer upåklageligt og er fuldt på højde med stationære halvskærme. Er du til foldeting og andre gemicks er den et MUST.

Konklusion
Flinger Mudguard er en nyttig lille skærm for den cyklist som ikke vil skæmme sin cykel med unødvendige skærme når det ikke regner. Man kan næsten altid finde plads til den i en mindre saddeltaske eller jakkelomme. Også genial til ferierejsen.

Link.

 

CYKELPORTALEN