CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Flexi Carbon Flexi Carbon
På de seneste messer har vi spottet en del spændende nyheder på skærmfronten. Der er afgjort en tendens væk fra de lidt kedelige stive... Flexi Carbon

På de seneste messer har vi spottet en del spændende nyheder på skærmfronten. Der er afgjort en tendens væk fra de lidt kedelige stive plastikskærme som sidder på cykler flest, til mere elegante løsninger f.eks fra Curana som vi har til test i øjeblikket.

På den netop afsluttede VeloBerlin viste Gavril Kenzel nogle meget flotte og lette skærme i kulfiber. Flexi Carbon Fenders har været undervejs gennem flere år, men kulminerede sidste år da Gavril fik en innovationspris uddelt af Augsburg Fonden.

Flexi Carbon er et kulfiberforstærket kunststof som i forhold til gængse kunststofmaterialer ikke er stift. Det gør det let at arbejde med og kan udformes i forskellige udførsler, strukturer og farver.  Gavril Kenzel tilbyder i første omgang skærme i bredder til Mountainbikes, Cross, daglidags og racercykler.

Skærmene leveres med skærmstivere som er en kombination af aluminium og kulfiber. Flexi Carbon søger i øjeblikket finanseiring via Kickstarter  Prisen er her godt kr. 750,- for et sæt mod den normale pris på kr. 1000,-

Link

 

CYKELPORTALEN