CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelmesser aflyses og flyttes pga Covid-19 Cykelmesser aflyses og flyttes pga Covid-19
Flere udenlandske cykelmesser har valgt at aflyse og flytte til nye datoer senere på året, mens de danske messer cykler videre i reduceret gear... Cykelmesser aflyses og flyttes pga Covid-19

Som vi berettede tidligere på året var Taipei Cycle Show blandt de første til at tage konsekvensen af den omsiggribende Covid-19 virus, og aflyse og flytte til nye datoer i maj måned. Læs mere her.

Nu følger to amerikanske messer NAHBS 2020 og Sea Otter Classic trop sammen med Bespoked i Bristol. Også i Danmark har det konsekvenser…

Her er status for nuværende:
NAHBS2020 som skulle være afholdt den 20-22 marts flyttes til 21-23 august. Også  Sea Otter Classic aflyser, men har ikke besluttet sig for en ny dato endnu, men forventer at have det på plads i løbet af den kommende uge.  SeaOtterEurope afventer situationen, mens Bespoked i Bristol som skulle være afholdt den 1-3 maj er flyttet til den 16-18 oktober.

Copenhagen Bike Show som åbner den 14-15 marts, har valgt at forsætte, ved at suspendere alle billetkøb og kun at lukke 1000 ind af gangen. Adgangen er nu gratis men du skal booke en billet på deres hjemmeside i et givent tidsinterval.

Alle øvrige cykelmesser så som Svenske Cykelmessan i Stockholm, Cyclingworld Dusseldorf afventer indtil videre situationen og udmeldinger fra de enkelte landes myndigheder.

Du finder flere detajler med links om alle cykelmesserne her 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN