CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelmesser aflyses og flyttes pga Covid-19 Cykelmesser aflyses og flyttes pga Covid-19
Flere udenlandske cykelmesser har valgt at aflyse og flytte til nye datoer senere på året, mens de danske messer cykler videre i reduceret gear... Cykelmesser aflyses og flyttes pga Covid-19

Som vi berettede tidligere på året var Taipei Cycle Show blandt de første til at tage konsekvensen af den omsiggribende Covid-19 virus, og aflyse og flytte til nye datoer i maj måned. Læs mere her.

Nu følger to amerikanske messer NAHBS 2020 og Sea Otter Classic trop sammen med Bespoked i Bristol. Også i Danmark har det konsekvenser…

Her er status for nuværende:
NAHBS2020 som skulle være afholdt den 20-22 marts flyttes til 21-23 august. Også  Sea Otter Classic aflyser, men har ikke besluttet sig for en ny dato endnu, men forventer at have det på plads i løbet af den kommende uge.  SeaOtterEurope afventer situationen, mens Bespoked i Bristol som skulle være afholdt den 1-3 maj er flyttet til den 16-18 oktober.

Copenhagen Bike Show som åbner den 14-15 marts, har valgt at forsætte, ved at suspendere alle billetkøb og kun at lukke 1000 ind af gangen. Adgangen er nu gratis men du skal booke en billet på deres hjemmeside i et givent tidsinterval.

Alle øvrige cykelmesser så som Svenske Cykelmessan i Stockholm, Cyclingworld Dusseldorf afventer indtil videre situationen og udmeldinger fra de enkelte landes myndigheder.

Du finder flere detajler med links om alle cykelmesserne her 

 

CYKELPORTALEN