CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fleksibelt Clip-On system fra SQlab Fleksibelt Clip-On system fra SQlab
ClipOn er en ny løsning fra SQlab når du skal vælge den rette sadel Fleksibelt Clip-On system fra SQlab

Med det nye ClipOn-system præsenterer tilbehørsproducenten SQlab en ny løsning til at vælge den rigtige sadel. SQlab lover fordele både for cykelproducenter, forhandlere og kunder.

Udskiftbar sæde til din popo

Ideen med ClipOn-systemet blev præsenteret for offentligheden første gang på Taipei Cycle Show tidligere på året. Ifølge SQlab skulle den officielle lancering og salg begynde til juli 2024.

ClipOn-systemet består af en base, sadelskallen, der er forudinstalleret på de fleste cykler. Hertil fåes forskellige puder, som hurtigt og nemt kan skiftes ud afhængigt af anvendelsesområde eller bredde. Det overordnede mål er at tilbyde alle cyklister den rigtige sadel lige fra starten. Målet er også at undgå den nuværende brug af billige “engangssadler” i specialbutikker.

Cykelproducenterne nyder godt af et økologisk ansvarligt udvalg af ekstra dele, reduceret lagerantal og lagerplads samt korte leveringstider, siger SQlab. Praktisk for slutkunderne: Forskellige modeller kan afprøves uden større anstrengelser, fordi det kun er puderne, der skal udskiftes.

ClipOn vil være tilgængelig i etaper til en bred vifte af cykel brugere. Startskuddet er givet med tre udvalgte anvendelsesområder: MTB Tech & Trail, MTB Gravity & E-Performance og MTB Tour and Travel. Vi arbejder på at få et system til test længere henne på sommeren.

Link

 

CYKELPORTALEN