CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fleksibel bagagebærer løsning fra Topeak Fleksibel bagagebærer løsning fra Topeak
Tetra Rack er aftagelige bagagebærer der kan monteres både på mountainbikes og gravelcykler samt tur- og racercykler. Fleksibel bagagebærer løsning fra Topeak

Med Tetra Rack tilbyder Topeak nu et række smarte aftagelige  bagagebærer løsninger til cykler uden beslag eller for dem som kun af og til har brug for en bagegebærer f.eks på en cykelferie. Topeak har lavet en særlig taskeserie til dem kaldet PackGo Gear Pack, men de kan benyttes med de fleste gængse cykeltasker og Bikepacking tasker.

Tretra Rack fås i to udgaver M1 for mountainbike og R1 for landevej/gravel.  Mountainbikeudgaven er lidt kraftigere og kan bære en smule mer henholdvis 12 kg mod 10 kg. Tertra Rack er universelt anvendelige både på forgaffel og baggeffel, samt affjedringsforgafler. De spændes fast med et smart velcro system som spændes helt fast via en unbraoskrue. Selve racket kan justeres både vandret og lodret.

Selve racket er i alurør og vejer afhængig af model mellem 840 og 960 gram. Forventet pris omregnet fra Eurokursen vil ligge omkring de kr. 800,- Tetra Rack fås i to farver sort og grøn og forventes på markedet i starten af det nye år.

Link

CYKELPORTALEN