CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fizik tilbage til basis Fizik tilbage til basis
Let landevejssko i klassisk retrolook, med nyt krydsende velcolukke Fizik tilbage til basis

Cykelbranchen må som alle andre brancher følge med markedstoget og hele tiden genopfinde sig selv. Dette sker naturligvis også på området for cykelsko, hvor vi først fik snørebåndet, så velcoremme og siden Bora snøren. Senest er der gået retro i cykelskoende, hvor en mængde brand går tilbage til snørebåndet, godt hjulpet på vej af graveltrenden som har en vis layback stil med løst hængende tøj, og ubarberet look. Helt så langt går Fizik nu ikke,  men tager et enkelt skridt tilbage, med velco lukke i ny smart indpakning.

Vidunderet har fået navnet  Tempo Powerstrap R5 og ses i første omgang på en landevejssko. Velco snøren har fået en ny udformning og placering som bedre understøtter forskellige fødder. Samtidig er prisen for en Fizik sko yderst rimelig. Prisen er reduceret med 30 procent i forhold til standard R5 skoen med Boa lukke. Samtidig er den også lettere godt 500 gram for et par.

Skoen kan allerede nu købes online direkte hos Fizik. Prisen er 119 Euro. Skoen kommer i halve størrelser fra 36 til 47 og i flre forskellige farver.

Link

 

CYKELPORTALEN