CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Firmware opdatering til Fazua Ride 60 Firmware opdatering til Fazua Ride 60
Brugere af Fazua Ride 60-drevet kan se frem til nye funktioner og forbedringer. Firmware opdatering til Fazua Ride 60

En af markedets letteste og mest elegante motorløsninger Fazua Ride 60 får ny funktionalitet med en ny firmware opgradering kaldet 009

Fazua Ride 60 bliver bedre med software opdatering

Den nye firmwareopdatering vil være tilgængelig fra den 12. september og har flere nye funktioner. Især skifteprocesser på cykler med navgear i kombination med en gearsensor er blevet meget mere skånsom og  jævn i skiftet, meddeler Fazua. Dette er muliggjort af en kortvarig modulering af motorstøtten.

Energioptimering
Et andet fokus i opdateringen er forbedret energistyring. Energiforbruget er optimeret,  selv når el-cyklen ikke er i brug. For at forlænge batteriets levetid i inaktiv tilstand er ventetiden for signaler og kommandoer fra tredjepartsudbydere og komponenter forbundet til systemet, såsom IOT-modulet, blevet forkortet.

For at udføre firmwareopdateringen kræves FAZUA Toolbox-softwaren. Den seneste version, Toolbox v2.19, udgives samtidigt med Firmware Bundle 009 og er tilgængelig til download på FAZUA-webstedet.

Toolbox-softwaren downloader automatisk den seneste firmware, når computeren er forbundet til internettet. Derudover indeholder Update Bundle 009 også alle tidligere forbedringer. Disse omfatter reduktionen af ​​pedalgabet, den mere konstante og behagelige støtte af drivsystemet og den mere lydhøre og kraftfulde reaktion fra motoren, når rytteren træder i pedalerne.

Link

CYKELPORTALEN