CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fenix MacLeod Fenix MacLeod
En usædvanlig 2 i 1 foldecykel med almindelig størrelse hjul, hvor kun din fantasi sætter grænsen for hvordan den skal udstyres. Fenix MacLeod

Fenix-01

Folk der går op i cykler har ofte flere forskellige cykler som hver opfylder deres formål. Det kan være en mountaibike, en racercykel, en turcykel og en dagligdagscykel bare for at nævne nogle stykker.

Fenix-05

Men man kunne jo også gå den modsatte vej og begrænse sig til kun en cykel der kan bruges til det meste og som hurtig kan ændres efter ens luner og behov.

Fenix-06

Fenix MacLeod er cykelverdenens svar på en kæmeleon. En solid stålramme som kan udstyres som mountainbike, gravel, tur eller racercykel. Den er monteret med alle fittings så bagage, skærme, flasker, ja stort set alt hvad hjertet kan begære af ekstraudstyr kan monteres uden brug af ekstra beslag. I tilgift kan rammen foldes sammen og pakkes i en lille kuffert.

Fenix-09

Rammen er udstyret til skivebremser og den kan både monteres med ind og udvendige gear inkl. Rohloff. En ekstra feature er de åbne gaffelender så man også kan bruge bæltetræk. Fenix MacLeod sælges som løst rammekit i tre størrelser til 2150 Us$. Den er bygget i CrMo 4130 stål af Co. Motion i USA.

Fenix-10

Link

CYKELPORTALEN