CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Femte udgave af Cyclingworld Europe endte med besøgsrekord Femte udgave af Cyclingworld Europe endte med besøgsrekord
Trods det uforudsigelige vejr kom der flere besøgende til Cyclingworld i Düsseldorf end nogensinde før. Femte udgave af Cyclingworld Europe endte med besøgsrekord

 

Cyclingworld Europe  har udviklet sig til den vigtigste europæiske platform for cykelsæsonens kickoff, der henvender sig til både offentligheden og brancheeksperter. Der blev modtaget omkring 50.000 stemmer til Cyclingworld Award, som blev uddelt til seks af de 400 repræsenterede mærker.

Besøgsrekord i Düsseldorf

Den femte Cyclingworld Europe, som traditionelt fandt sted i og omkring det imponerende industriområde Areal Böhler, sluttede søndag med et rekordstort antal på 23.000 besøgende og i alt omkring 6.000 tilmeldte testture, 30 procent flere end tidligere år. Dette topper rekorden fra 2019, hvor der før Corona var registreret næsten 20.000 besøgende til begivenheden, der nu er den vigtigste europæiske offentlige udstilling i cykelsektoren. Succesen med dette års Cyclingworld Europe gør os naturligvis meget stolte og giver os samtidig momentum til fremtidige begivenheder. Selvom vejret viste sig fra sin mindre pæne side, var der stadig mange gæster, også internationale deltagere fra branchen. Det er næsten vigtigere end rekordtallene, fordi det afspejler den voksende betydning af messen, for både forbrugere og branchefolk, som et trendspejl for den kommende cykelsæson, siger Stefan Maly, administrerende direktør og initiativtager til Cyclingworld Europe.

Udstillere reflekterer på samme måde, som Daniel Djuhanda fra Trelock Marketing bekræfter: Sammen med Eurobike har Cyclingworld udviklet sig til den vigtigste messe for Trelock. Arrangementet, der finder sted på en enestående beliggenhed, giver os som producent mulighed for at præsentere vores brand på den bedst mulige måde og dermed komme i kontakt med vores kunder. Industrigiganter som Riese & Müller eller e- cykelspecialisten Coboc drager en lignende konklusion, og det samme gjorde awsum en lokal forhandler for fin cykelkultur i Düsseldorf. Publikum var også begejstrede for arrangementet, en familie fra Düsseldorf sagde: Far cykler på racercykler, men faktisk cykler vi alle fire. Det er grunden til, at vi ville se arrangementet sidste år, og nu er vi tilbage. Det er fedt, at der er noget for os alle at se på og prøve.”

Sammenfattende var der masser af tilbud: Med 283 udstillere og over 400 mærker var messen næsten helt booket ud på forhånd. Nogle af mærkerne har været loyale  i årevis. Men det gør os selvfølgelig glade, at vi også kunne præsentere mange nye mærker og udstillere. Med større rumfang, særudstillinger, en ekstra børnehal og et omfattende sideprogram har Cyclingworld vist mere mangfoldighed end nogensinde før,” understreger Torsten Abels, projektleder for messen.

Næste års messe er allerede planlagt  Cyclingworld Europe 2024,  åbner dørene igen i Düsseldorf fra 15. til 17. marts.

Og vinderen er…
Også de populære Cyclingworld Awards blev uddelt igen i år. Omkring 50.000 cykelentusiaster kunne online stemme til publikumsprisen, som blev uddelt i seks kategorier. E-cykelprisen gik til Advanced med Reco One Diamant-modellen, og Inga Beckmann og Annalena Müller udtrykte deres glæde: Vi er glade for, at vi som brand kunne præsentere vores nye produkt, Reco, for at drive fremskridt hen imod bæredygtig mobilitet “Det er fantastisk, at vores e-cykel med genanvendeligt stel også vandt Cyclingworld Award i kategorien Bedste E-cykel! Areal Böhler giver Cyclingworld sin unikke charme, og Advanced ser allerede frem til at udstille igen i de kommende år.”
Cargo Bike Award gik til Bullitt for “X”-modellen, Race Bike Award gik til Bianchi med “Oltre”, mens Urban Bike Award var forbeholdt den belgiske start-up BZEN med “London”-modellen, Technology Prisen gik til JOYNEXT med “JOYNEXT-appen”. Sidst men ikke mindst blev Wetterpelle belønnet med Cyclingworld Design Award for deres sovepose “Schlupfsack LUV”.

Danske Brands
Flere danske brands havde også fundet vej til Dusseldorf.    Ladcykler fra Butchers & Bicycles, CohogCo og Winther Cykler viste deres ladcykler mens Ceramic Speed var repræsenteret med deres lejer. En dansk producent der sjældent bliver omtalt, men som altid er tilstede på alle de tyske cykelmesser er PF-Mobility der er specialist i handicapcykle. Movea viste elektriske minicykler.  Sluttelig var Team Rynkeby også tilstede hvervende deltagere til deres gode formål.

Link

CYKELPORTALEN