CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Female Wheelness Female Wheelness
Cykelkæden Fri Cykler lancerer et nyt cykelunivers kun for kvinder. Female Wheelness

FriCyklers-kvindeunivers02

Cykelverdenen er bestemt ikke kun for mænd! Flere og flere kvinder springer på cyklen, og der arrangeres hvert år adskillige cykelløb kun for det kvindelige køn. Fri BikeShop nye kvindeunivers hylder de seje kvinder og byder på tips, tricks og masser af inspiration til en frisk tur på to hjul – kun for kvinder!

På siden kan du møde eliterytteren Julie Leth og følge hendes træning, erfaringer og motivation for at cykle. Julie startede som helt ung og kører nu på et af verdens største damecykelhold. Følg hendes daglige tweets, og hør mere om hendes træning og hvad der motiverer hende.

Man behøver selvfølgelig ikke at være professionel for at nyde en tur på to hjul. 55-årige Lise og 67-årige Anne-Lise er ivrige motionscykelryttere, og deltager hvert år i verdens største cykelløb kun for kvinder i Køge. Mød dem på siden og læs mere om deres motivation for at cykle motionsløb. Måske det også kunne være noget for dig?

Kvindeuniverset byder desuden på masser af inspiration og anmeldelser af udvalgte cykler, tøj og udstyr som er specielt fremstillet til kvinder. På siden kan man også finde løbskalender, motionstips, teste sig selv og finde en guide til den rette cykeltype.

Cykeluniverset er både for den erfarne rytter, som søger inspiration til motionsløb, tricks og udstyr og for kvinden som er nysgerrig og gerne vil vide mere om cykling – og måske også gerne selv vil i gang med at cykle.

Link

 

CYKELPORTALEN