CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fast pude fra Gore Wear Fast pude fra Gore Wear
Gore Wear kendt for deres Gore Tex membran har allieret sig med Fabian Cancellara som ambassadør for deres nye cykelbukser. Fast pude fra Gore Wear

Størsteparten af  cykelbukser på markedet, tager udgangspunkt i et par smarte faconsyede bukser ofte med flere paneler, hvorefter der syes et bukseskind ind i dem , endda ofte fra en og samme italienske producent Elastic Interface, der sidder i alle de store tøj brands produkter.

En af de største irritationsmomenter uanset om man er professionel cykelrytter eller almindelig motionscyklist, er den bevægelige siddepude. Clemens Deilmann der er chefdesigner hos Gore Wear havde gennem længere tid barslet med en ide til at løse dette.

Efter nogle måneders udvikling er Gore Wear nu klar med deres “Central Torso Architecture“ hvor siddepuden er holdt helt fast i samme position fordi buksen er syet uden om. Kollektionen omfatter tre  forskellige modeller, alle med seler også kaldet Bib Shorts. Den profesionelle cykelrytter Fabian Cancellara har været tæt inde over udviklingsforløbet omkring pasform, placering af sømme og kompression og detajler omkring benafslutningen.

Central Torso Architecture
Ved at udforme bukserne ud fra siddepuden fremfor den anden og mere udbredte måde, først at designe bukserne og efterfølgende putte en pude i, opnås en række fordele, ikke mindst når rytteren sidder udstrakt på cyklen. Her trækker bukser og siddepolster tit i modstridende retninger. Ved Gore Wear konstruktionen kan alt koncentreres omkring siddepuden med henblik på den best mulige siddepostion og samspil mellem saddel og buks.
Et koncept – tre modeller
De nye Bib Shorts kommer på market til foråret/sommeren 2019 i tre udgaver.  Topmodellen C7 Race Bib Shorts anvender et ny udviklet meget let stræktekstil som kan strækkes i fire retninger. Det forformede siddepolster “Expert Race“ giver komfort i kombination med minimal kompression tilpasset en langstrakt position på cyklen. C7 Long Distance Bib Shorts har samme 4 vejs stræk tekstil tilpasset langdistance cykling. Dæmpning og kompression er lidt større for at tilgodese de lange ture i sadlen. C7 Vent Bib Shorts er til de varme sommerdage. Tekstilen er super ventileret og tørrer hurtigt hurtig tørende med en fin masket struktur “Expert Vent“ er en kombination af trykstabil siddeflade og maksimal ventilation.

Link

CYKELPORTALEN