CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fang dit perfekte Getaway-Moment med Thule Fang dit perfekte Getaway-Moment med Thule
Thule introducer "The Perfect Getaway" sammen med Thule Crew medlemmerne Tim Johnson og Chris Van Dine. Deres passion for cykling bringer dem sammen og... Fang dit perfekte Getaway-Moment med Thule

Thule Getaway 02

Thule ”Perfect Getaway” kombinerer Thules passion for cykling på ét sted. Websiden indeholder Thules brede vifte af produkter beregnet til cyklister, plus deler tips og råd til det perfekte Getaway spot på en cykel fra to af de ikoniske Thule Crew medlemmer, Chris Van Dine og Tim Johnson.

Cyklister af alle typer kan uploade deres mest inspirerende billeder for “getting away” ved at uploade dem til Instagram og tagge #thulegetaway. Hver uge fra 19. marts indtil 14. juni 2014, vil Thule vælge en vinder, som vil modtage en Thule Enroute Daypack. Alle ugentlige vindere vil derefter være kvalificeret til at vinde den store præmie en Trek cykel til en værdi af € 1.000 og et komplet sæt af Thule cykel produkter, herunder den prisbelønnede Thule Pack ‘n Pedal linje af cykel stativer og cykeltasker.

På hjemmesiden www.thule.com/getaway kan man blive inspireret af et udvalg cykelfilm fra konkurrencen Go Epic with Thule, som blev afhold sidste år.

Om Thule Crew medlemmerne:
Chris Van Dine
Verdenskendt amerikansk freeride mountainbike-rytter
Født: 1980
Bedste sted på jorden: Det afhænger, tror jeg på der kan findes skønhed og inspiration over hele jorden.

Thule Getaway 03

Tim Johnson
Ikonisk amerikansk cykel ambassadør i Washington DC, og en af Amerikas bedste mandlige cyclocross og landevejscyklist
Født: 1977
Udøver: cyclocross, landevej og mountainbike
Bedste sted på jorden: Det afhænger af situationen, fra de rolige veje i Californien eller Colorado til de travle gader i New York eller Chicago.

Om Thule
Thule brandet blev etableret i Sverige i 1942. Under mottoet Bring your life tilbyder Thule et bredt sortiment af premium produkter, som forenkler transporten af dit grej og udstyr på en sikker og elegant måde. Tagbagagebærere, cykelholdere, kano- og kajakholdere, tagbokse, tilbehør til fritidskøretøj, påhængskøretøj (heste, både mm.), snekæder, bagage -og cykeltasker eller produkter til børn i form af børnesæder og multifunktionelle vogne. Produkterne sælges på mere end 125 markeder verden over. Thule er det største brand i Thule-koncernen.

Thule har sendt os et udvalg af  produkter til test fra deres Pack’n Pedal serie som vi snart bringer, så hvis du er på udkik efter udstyr til cykeltouring og transport af dit gear, så stay tuned… 

Link

 

CYKELPORTALEN