CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Falcone er et cykelkoncept. Inspireret og motiveret af det italienske cykelliv med alt, som det indebærer. Cykellivet på de italienske landeveje, gennem landsbyerne og...

Falcone er et cykelkoncept. Inspireret og motiveret af det italienske cykelliv med alt, som det indebærer. Cykellivet på de italienske landeveje, gennem landsbyerne og op i bjergene, hvor hårnåle svingene kommer igen og igen. Her hvor man møder alle – fra de dygtigste, professionelle ryttere til cykelmotionister i alle alderskasser og i mange forskellige vægtklasser. Netop i det betagende bjerglandskab har rovfuglen, Falken sin berettigelse. Med sit skarpe blik og sine unikke flyveegenskaber er den italienske falk symbolet og indbegrebet af cykelkonceptet. Og deraf udspringer navnet Falcone og det, som Falcone cyklen gør for sin ejer Volante alla corsa … eller på dansk: ”Flyvende på vejen”…

Har man sagt Falcone, har man også sagt italiensk cykeldesign for entusiaster. Italiensk design og kvalitet når det er bedst – forfinet, testet og afprøvet. Falcone racercykler er skabt for at gøre sin ejer og bruger gladere, mere passioneret og til en bedre cykelrytter.

Falcone cykler repræsenterer det ypperste inden for racercykler fra Italien. Det er cykler, der er designet til at blive brugt og til at blive set. Både af ejeren og mis­undelige blikke fra andre. Falcone gør en markant forskel med sit udtryk og sin overbevisende kvalitet – æstetisk og funktionelt.

Falcone racere er designet og konstrueret med særligt udvalgte italienske dele og komponenter, der er kendt for høj kvalitet. Kulfiberrammerne på Falcone racere er fra Columbus, der har lavet cykelstel siden 1931. Foruden cykelstel leverer Columbus dele til biler fra Ferrari, Maserati og Lancia.

Falcone racere er udstyret med geargrupper, bremser og hjul fra Campagnolo. Grundlæggeren af Campagnolo, Tullio Campagnolo, er i Italien anset som cykel-verdenens pendant til Enzo Ferrari i bilverdenen. De første Campagnolo dele blev til i 1933.  Alle øvrige komponenter, sadel, sadelpind, styr og frempind, dæk og slanger er også fra anerkendte italienske producenter.

Link

CYKELPORTALEN