CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fairlight Strael 3.0 Fairlight Strael 3.0
Vil du være blandt de første til at trille rundt med den nye Shimano 105-7100 Di2 gruppe, så har du chancen med engelske Fairlight... Fairlight Strael 3.0

Som vi kunne berette har Shimano lanceret sin nyeste udgave af deres populære 105 gruppe, der nu bliver helt elektronisk og kun til skivebremser.

Naturligvis har alle de store brands meldt sig på cykelbanen med kommende modeller med den nye gruppe, men forvent ingen mirakler, som leveringssituationen ser ud nu, før tidligst sent på året eller nok mere sandsynligt næste år i 2023.

Det er blevet populært blandt mange af de store producenter at benytte mindre kendte brands som lancerings partnere, når der skal præsenteres nye produkter. En af dem er engelske Fairlight Cycles, kendt for deres klassiske stårrammer vi tidligere har omtalt. De har annonceret 60 eksemplarer af deres nye Fairlight Strael 3.0 udstyret med den nye 105 Di2 gruppe til levering allerede i slutningen af næste måned.  Der bliver sikkert rift om dem så skynd dig, hvis du vil være blandt en af de første til at trille rundt på en klassisk stålracer med elektronisk gear fra Shimano.

Link

CYKELPORTALEN