CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Helt tilbage i 2007 kunne vi første gang berette om denne nye spændende racercykel som adskiller sig på mange områder fra hvad standarden ellers...

Factor001-90172

Helt tilbage i 2007 kunne vi første gang berette om denne nye spændende racercykel som adskiller sig på mange områder fra hvad standarden ellers er.

Cykelen vejer 7.4kg, . Ramme og hjul er helt unikke ud i kunsten af formgive kulfiber.  Shimano’s Di2 elektroniske gearskift og integrerede LED lys.

Et elektroniske trænings og overvågningssystem  forvandler denne racercykel til et videnskabeligt træningsredskab. Målingerne indbefatter kraftoverførsel i kranken, krops temperatur, bryst udvidelse ved vejrtrækning, hastighed og kørestilling ialt mere end 15 faktorer måles der på og der kan gemmes op til timers data.

factor001-ed04
Mon ikke snart vi får denne cykel at se på landevejen på nogle af de professionelle cykelhold som et nyt effektivt træningsredskab.

Nu er det første eksemplar så til salg, naturligvis i det hæderkronede varehus Harrods, som sælger alt fra knappenåle til elefanter. Prisen er, hold nu fast 21.995 £ svarende til 180.000 kriseramte danske kroner.
Men så får den heldige ejer også en helt unik cykel som bygges helt efter individulle mål og præferencer.

factor_001_lg
Se og læs mere om vidunderet her

CYKELPORTALEN