CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På to hjul i Europas højeste bjerge På to hjul i Europas højeste bjerge
Schweiz er hjemsted for de højeste bjerge i alperne og de mest spektakulære gletcherviews. Hertil kommer en for cyklister næsten perfekt infrastruktur, uanset om... På to hjul i Europas højeste bjerge

Cykelportalen er i denne  uge på Roadtrip i Schweiz. Det idylliske alpeland, er hjemsted for de højeste bjerge i alperne og de mest spektakulære gletcherviews. Hertil kommer en for cyklister næsten perfekt infrastruktur, uanset om du er til geniessen pur, eller sveddryppende singletrail. Kombinationen tog, bus, cykel finder her næppe sin lige.

Er du til stigningsprocenter plus 10 på landevejsraceren, får den i Valais regionen lige en tand ekstra blandt de dramatiske bjergmassiver.

I en række artikler går vi bag om regionerne Nendaz og Grimentz i den solrige Rhone dal med imponerende bjergmassiver og masser af cykelaktiviteter både on og offroad.

Arosa Lenzerheide regionen kendt for sin world cup i MTB er nok en af de mest familevenlige cykeldistinationer i Schweiz med alt lige fra downhill til trial. En ny spændende aktivitet er mountainbike i alpine højder med overnatning på fjeldet.

Som optakt til en række artikelserier om cykeloplevelser i den mest bjergerige region af Schweiz,  er her et par teasere.

Blandt klokkende køer

Langt højere bjerge

 

torben