CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

  Det hollandske cykelmærke Koga har valgt København som den første by i Europa for en række nye Koga Centre.  Samarbejdet er kommet istand...

 

Det hollandske cykelmærke Koga har valgt København som den første by i Europa for en række nye Koga Centre.  Samarbejdet er kommet istand mellem Cykel-X-Perten Frederiksberg som drives af Jonas Larsson der har indgået et samarbejde om at åbne Europas første Kogacenter, det første af slagsen i en påtænkt række af flere.

Selve ideen er opstået gennem et længerevarende konstruktivt samarbejde, som startede med at Jonas Larsson henvendte sig  til Koga omkring etablering af  en Koga Concept Store.   Koga har igennem længere tid leget med tanken , men manglede en forhandler der turde tage skridtet fuldt ud.

Ud over udelukkende kun at handle med, og servicere alle Koga produkterne fungerer centeret også som et levende udstillings katalog hvor alle Koga modeller kan prøves. Samtidig vil Koga bruge butikken som en “GuideLine” til indretning af kommende nye butikker rundt i Europa.

Grunden til at Koga har netop valgt København som det første sted at etablere en Kogastore er først og fremmest det gode samarbejde de har haft med deres forhandlere i Danmark men også deres nye fremtidsvision “Ride With Pride” har spillet ind.  Det kommer til udtryk i de nye cykelmodeller Citylite og Supermetro der er blevet rigtig godt modtaget i Danmark.


Koga Center Copenhagen holder GRAND OPENING – lørdag den 14. januar fra kl. 10 til kl. 15

Alle er velkommen til at kikke forbi og se den nye flotte butik og Europas første Koga Center, hvor du kan se hele Koga programmet.  Vi giver 15% rabat ved køb af cykel på denne dag!  Mød folkene bag Koga mens du får lidt til maven og til ganen. Se blandt andet – Verdens Dyreste Cykel – til 3.7 millioner og meget andet!!!

Adressen er:
Peter Bangsvej 18
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38 86 43 25
Email: info@kogacenter.dk
Åbningstider:
Man-Fre 11.00 – 18.00
Lør 09.00 – 14.00

Link

CYKELPORTALEN