CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike skifter gear i 2018 Eurobike skifter gear i 2018
Årets mest betydende cykelmesse signalerer store ændringer Eurobike skifter gear i 2018

A6: Stromer ST 5

Sidste års udmelding fra verdens største cykelmesse, Eurobike om i år udelukkende vil være en lukket forhandlermesse og tidspunktet flyttet frem til juli måned, vakte det ikke udelt begejstring blandt de mange udstillere.

Flere større og ellers meget trofaste spillere har meldt fra primært pga af publikumsdagen nu er sløjfet. Senest har den store tyske indkøbskæde Bike&Co meldt fra. Dette har fået Eurobike til at lave en del nye tiltag for at lokke nye kunder i butikken.

Fra den 4 til 6 juli afholdes Eurobike Media Days, som i år er flyttet tættere på til Serfaus-Fiss Ladis i Tyrol. Selve Eurobike messen løber fra søndag den 8 juli til tirsdag den 10 juli. Imellem Eurobike Media days og Eurobike den 7 juli er der mulighed for individuelle produktpræsentationer og seminarer. Det betyder at alle messearangementer nu er koncentreret i tidsrummet 4 til 10 juli, hvilket skulle gør det en del lettere at afse tid til deltagelse, både for presse, udstillere og forhandlere.

E-Hotspot
Som noget nyt vil Hal A1, den største af messehallerne, i år udelukkede rumme ”E-Mobility Solutions” som vil samle alle udbyder af elektriske mobile løsninger, som ikke kun omfatter elcykler. Her vil det været muligt at se de nyeste trends indenfor digitalisering, connectivity, big data og cykelflåde styring. Et spændende initiativ som måske er en ny vej frem for Eurobike. Eurobike har åbent dagligt fra 9 til 18.

Link

CYKELPORTALEN