CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike News: Juliana Bicycles Eurobike News: Juliana Bicycles
I vrimlen af nyheder fandt vi Juliana Bicycles , som er et nyt mountainbrand for kvinder og designet af kvinder. Eurobike News: Juliana Bicycles

Juliana01

I vrimlen af messenyheder faldt vi over et nyt mountainbikebrand udelukkende til kvinder.  Kendetegnet for de fleste såkaldte kvindespecifikke mountainbikes, er at de er designet og konstrueret af mænd.  Dette er er ikke tilfældet for Juliana Bicycles, hvor det er kvinder som står bag hele processen.

Juliana Bicycles er designet og konstrueret i USA og bliver bygget på Santa Cruz Bicycles fabrik.  Som navnet antyder er det den kvindlige mountainbike legende Juliana Furtado som står bag det nye brand. Sammen med Anka Martin og Vanessa Hauswald er de den kvindelige trio bag Juliana Bicycles .

Geometri- og størrelsesmæssigt er cyklerne tilpasset til den kvindelige anatomi.  Herudover har cyklerne meget af den samme etknologi som vi kender fra Santa Cruz Bicycles såsom

Nevis

  • VPP (Virtual Pivot Point) som er et modsatrettet Link system.
  • Men også deres kulfiberteknologi er ret unik. De enkelte lag lagdels og hærdes på en gang.  Det reducerer vægten og spil.
  • Kontinuerlige fiberlag rundt omkring samlinger
  • Et lags fiber komprimering.

Der er 6 modeller i programmet i størrelse 27,5 og 29″.

Link

 

CYKELPORTALEN