CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike News: 7Mesh Eurobike News: 7Mesh
Ny canadisk tøjproducent med smukt teknisk og funktionelt cykeltøj, der er som oplagt til det danske cykelklima. Eurobike News: 7Mesh

7Mesh-03

Det er en samling industri veteraner som til sammen har mere end 80 års erfaring , der står bag det nye Canadiske cykeltøjsmærke  7Mesh.  Flere af dem har tidligere slået deres folder hos så kendte brands som Assos og Arc’teryx.

7Mesh-01

“Filosofien bag det nye tøjbrand var enkel, at skabe det vi ikke  har kunnet finde andre steder” siger 7Mesh direktør Tyler Jordan.  7Mesh er både til landevej og mountainbike og holdt i rene farver og et stilfuldt design med masser af smarte detajler. De fleste af produkterne benytter teknisk højt udviklede tekstiler hvis primære funktion er lav vægt , funktionelle detaljer og høj bærekomfort.  Man bruger bl.a Gore Tex som vandafvisende materiale i flere af modellerne.

7Mesh-05

Ambitionerne er høje og målet er at skabe verdens mest afholdte cykeltøjs brand.  Inspirationen fejler ikke noget når man ser udsigten fra produktionsfaciliterne til Garibaldi Park og det imponerende Stawamus Chief  bjerg.

7Mesh-02

Vi vender tilbage med flere detajler om tøjet og arbejder på at få lov at teste nogle produkter. Forøvrigt er 7Mesh meget interesseret i at få kontakt med danske forhandlere og distributører.

Link

 

CYKELPORTALEN