CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Media Days Eurobike Media Days
Cykelportalen er i disse dage i Fiss til Eurobike Media Days Eurobike Media Days

Cykelportalen er i disse dage i Fiss hvor dette års udgave af Eurobike Media Days afholdes, inden det går løs med Eurobike Show i Friedrichshafen lørdag, hvor vi naturligvis også rapporterer fra.

Eurobike Media Days åbner officielt kl. 12 , men vi tyvstarter med en First Hand test den helt nye Kona Libre DL på de kringlede spor omkring Fiss.  Kona er igen repræsenteret på Eurobike og er endvidere på vej ind på det danske marked igen, hvorfor vi syntes den vil være oplagt at præsentere for det danske cykelpublikum.

Shimano og Pro præsenterer en række spændende nyheder. Mere om dem senere. Vi tester den nye XTR serie som er et brag af en gruppe som kan sammensættes på et utal af måder.

3T Stada var den første aerodynamiske landevejsracer til x1 geartrain. Idag lanceres den nye Stada Due som er udviklet til elektronisk x2 geartrain.

Vi har også en update på Ronda Ruut vi har langtidstestet de seneste måneder, nu suppleret med modellen med stel i stål.

Endelig er der nyt fra Bold Cycles som åbner nye domicil i Biel senere på måneden, hvor vi også er inviteret.

Elektriske mountainbikes er det altoverskyggende tema, og hvem kan ikke bruge lidt hjælp på de stejle stigninger.

Vi bringer nyheder fra følgende brands: 3T Cycling, Bergamount, BH Bikes, Bionicon, Bold, Conway, Corratec, Fantic, Ghost, Haibike, Kona, KTM, Mubea,  Nicolai, Pivot, Rondo, Scott, Simplon, Supirior, Vivax og Winora, samt de tekniske support brands, DT Swiss, Fox, Magura og Shimano.

CYKELPORTALEN