CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Så ruller verdens største cykeludstilling igen og fabrikanter, grossister, cykelhandlere, journalister og cykelentusiaster valfarter til dette cyklingens mekka. Cykeludstillingen Eurobike kan i år fejre...


Så ruller verdens største cykeludstilling igen og fabrikanter, grossister, cykelhandlere, journalister og cykelentusiaster valfarter til dette cyklingens mekka.
Cykeludstillingen Eurobike kan i år fejre 20 års fødselsdag og den har gennemgået en kæmpe udvikling fra en lilleput med 283 udstillere tilbage i 1991 til 2011 udgaven som slå alle rekorder (som altid) med mere en 1100 udstillere.

Cykelportalen vil naturligvis som altid berette før, under og efter showet om alle de mange spændende nyheder og tiltag.  Vi har allerede bragt et par Eurobike teasere de sidste par dage og flere følger efterhånden, som vi kommer igennem bunken af presse meddelser og invitationer.  Som optagt lidt billedindtryk fra sidste år

Som besøgende kan det ofte være en temmelig stressende og overvældede oplevelse at besøge Eurobike. Vi har derfor lavet en lille guide for dem som selv skal afsted.

Planlæg hjemmefra
Med hjælp fra den omfattende information på Eurobikes egen  hjemmeside er det en god ide at planlægge hjemme foran computeren. Hvad du skal besøge,  og Hvem du gerne vil besøge. Dan dig et overblik over i hvilke haller de enkelte udstillere er.  Download med fordel  Eurobike Smartphone Application som er rar at have med når man først går rundt i hallerne.  Lav aftaler på forhånd.

Mød tidligt
Kom tidligt omkring åbningstid før det store rykind. Benyt den østlige indgang og gå mod strømmen og start i nogle af de haller som ligger længst væk fra øst og vest indgangene. Ofte bliver de første haller overfyldt først på formiddagen.

Giv dig tid
Lad værd at begynde fra en ende og løbe det hele igennem, det er alt for trættende. Værd selektiv og spontan, ofte finder man de største nyskabelser på de mindste og mest udmyge stande.  De mest larmende og prangende stande er ofte de mindst interesandte.

Hold pauser
Hold rigeligt med pauser f.eks udenfor, i de mange friområder. Drik og spis rigeligt.  Tag praktisk tøj på og ikke mindst fodtøj som er gået til. Der skal vandres mange kilometer.

Prøv udstyret
Der er masser af muligheder for selv at prøve udstyret. Det er meget mere givende end bare at gå og kikke, desuden får man også gang i blodomløbet.
Demoday før udstillingen starter burde alle besøge.  Besøg de mange særudstillinger som Eurobike Award, Mode Show, E-bikes.  Besøg Taiwan udstillingen, det er her man finder de sjove og sære indslag.

og husk Eurobike Party fredag aften…

Link

CYKELPORTALEN