CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike flytter til Frankfurt i 2022 Eurobike flytter til Frankfurt i 2022
Verdens største cykelmesse vil fra 2022 foregå i Frankfurt og i juli måned Eurobike flytter til Frankfurt i 2022

Gennem snart 30 år har Eurobike haft base i Friedrichshafen ved Bodensøen.  Dette ændrer sig fra og med næste år, hvor messen flytter til Frankfurt. Dette blev meddelt på en fælles online pressekonference igår afholdt af Messe Frankfurt og Messe Friedrichshafen.

For at skabe plads til fremtidig udvidelser og forbedre tilgængeligheden flytter Messe Friedrichshafen den førende e-cykel og cykel messe Eurobike til Frankfurt. Showorganisationerne i Friedrichshafen og Frankfurt am Main meddelte  deres plan om at oprette et joint venture for at muliggøre dette samarbejde.

Fra 2022 flytter verdens førende messe for cykelindustrien til udstillingscentret i Frankfurt am Main, en af ​​Europas mest folkerige storby regioner. Klaus Wellmann, administrerende direktør i Messe Friedrichshafen: “Vores partnerskab med Messe Frankfurt – er en absolut sværvægter i den globale messebranche – er endnu et vigtigt skridt i vores internationale ekspansionsstrategi.”

Nyt koncept og nye datoer
”De nye datoer, et nyt koncept og et nyt sted vil medføre mange ændringer for Eurobike,” siger Stefan Reisinger, Eurobike’s branding chef. ”Alligevel vil én ting forblive den samme: Eurobikes team af arrangører. Allerede nu planlægger holdet fra Friedrichshafen at flytte Eurobike-datoerne frem fra slutningen af ​​august til midten af ​​juli. Således afholdes Eurobike 2022 i Frankfurt fra onsdag den 13. juli til søndag den 17. juli med de første tre dage forbeholdt handel, efterfulgt af en festivalweekend, der er åben for offentligheden. Den ideelle tilgængelighed af dette udstillingssted med potentiale for vækst med hensyn til gulvareal og antal deltagere giver et nyt udgangspunkt for en autentisk iscenesættelse og tematisk udvidelse af cyklistem som er i voldsomt vækst. Cyklen er førende, den vil give et reelt og frem for alt bæredygtigt løft til fremskridt inden for mobilitet, der er overhængende over hele verden. Vi er overbeviste om, at vi med Fairnamic bygger  et fundament, der vil løfte flagskibsshowet sammen med Eurobike-branding klyngen til et nyt niveau i fremtiden, ”siger Stefan Reisinger

Valg af datoer
I 2018 fandt Eurobike også sted fra 8. til 10. juli. Det tidsvindue syntes meget vanskeligt at håndtere for de fleste i branchen. Alligevel har Eurobike besluttet at holde fast i disse datoer i det nye koncept til midten af ​​juli. ”I de sidste par år er det blevet  klart, at vi var nødt til at komme videre med showdatoer,” forklarer Stefan Reisinger. ”Specifikationerne for cyklerne finder sted tidligere, også i Asien. Mange i branchen bad også om det, selvom de nye datoer ikke passer til andre. ”

Bedre tilgængelighed
Meddelelsen om at flytte Eurobike til Frankfurt bringer en stor fordel med hensyn til tilgængelighed. For mange besøgende og udstillere, fra Europa, men især fra andre dele af verden, var den årlige rejse til byen i det sydlige Tyskland meget vanskelig logistisk. Ikke kun for at nå deres destination, men også den daglige tur fra hotellet til markedspladsen tog meget tid.

Joint venture fairnamic
Messe Frankfurt og Messe Friedrichshafen messevirksomheder planlægger et nyt joint venture for at styrke deres kollektive markedsposition og videreudvikle deres førende messer inden for generel luftfart og mobilitet i byerne, sidstnævnte med cykler som drivkraft. Målet med joint venture-selskabet, der kaldes fairnamic GmbH, vil være at kombinere de to selskabers ydeevne for at ledsage det globale mobilitetsskift, især i byområder. Messe Friedrichshafen vil eje 51% af de fairnamiske aktier og Messe Frankfurt 49%.

Link

CYKELPORTALEN