CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Demoday Eurobike Demoday
Rekord stort antal tilmeldte udstillere til den syvende udgave af Eurobike Demodag som traditionen tro løber af stablen dagen før verdens største cykeludstilling åbner,... Eurobike Demoday

eurobike demo day ratzenried

Når Eurobike Demoday i næste uge den 27 august løber af stablen er det for syvende gang. Og i år med et rekord stort antal udstillere. Hele 147 udstillere har meldt deres ankomst mod de 133 udstillere i 2012. Blandt de nye udstillere er brands som De Rosa, Hercules og Thule fra Sverige. De mange nye udstillere betyder at messeområdet har måtte udvides endnu en gang.  Heldigvis er der rigeligt plads til den slags tiltag i den lille idylliske bjergby Ratzenreid.

På dagen er der rig lejlighed til at prøve forskellige cykler og udstyr på de afmærkede cykelruter i forskellig sværhedsgrad i det kupperede terræn.  Sidste år besøgte 1938 forhandlere og 728 journalister fra alverdens lande for at få en forsmag på det nyeste indenfor racercykler, mountainbikes, liggecykler, elektriske cykler og foldecykler.

Åbningstider
Eurobike Demodag tirsdag den 27 august kl. 10 til 17 i Ratzenreid i Allgau. Udstillingen er kun åben for forhandlere og journalister.

Link

CYKELPORTALEN