CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Connect Eurobike Connect
Messe Friedrichshafen og Eurobike lancerer ny digital netværks platform Eurobike Connect Eurobike Connect

 

Med Eurobike Connect lanceres en digital platform som kan vise sig at være guld værd for specielt små nye cykelbrands og iværksættere der får adgang til et kæmpe cykelnetværk med få klik.

Når Eurobike Connect går i luften i løbet af næste måned, er det resultatet af mere end et års planlægning. Der er tale om det første digitale netværk udelukkende minded cykelindustrien og den nye mobility industri.

Resultatet er et samarbejde med  Scholz & Volkmer som er ansvarlig for konceptet og implementeringen som omfatter søgeværktøjer samt oprettelse af individuelle profiler og internationale cykel kontakter.

Virksomheder er mulighed for at præsentere sig selv og deres produkter. Udstillere på Eurobike vil således modtage et års gratis abonnement, men også individuelle personer som ønsker kontakt til branchen kan oprette en gratis profil.

Direktør Peter Frost fra Scholz & Volkmer udtaler:
“Et sådan udfordrende nyt produkt kræver at vi arbejder tæt sammen med de kommende brugere for at få det til at vokse og på sigt forfine og optimere det med en række avancerede søge algoritmer”  Firmaet har osgå bistået med den netop lancered nye Eurobike site og er kendt for moderniseringen af Bahn.de.

Eurobike Conncet kan vise sig at blive en værdifuld guldfugl for specielt mindre brands og start ups.

Nøglefakta for  Eurobike Connect

Link

 

 

CYKELPORTALEN