CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Award bliver en totrins raket Eurobike Award bliver en totrins raket
Eurobike dommerpanelet udvides og vurderingsprocessen opdeles i to for at give mere tid til at bedømme de mange indsendte produkter. Eurobike Award bliver en totrins raket

Eurobike-Award-2016-03

Eurobike Awarden er en succes og mange har gjort dem kunsten efter, med lignende priser.  Men den store interesse giver også et stort arbejspress på dommerpanelet som hidtil over to dage har gennemgået, testet og skulle vælge mellem helt op til 500 produkter.

For at lette presset  indføres nu en totrins bedømmelsesprocess, hvor et nyt internationalt online dommerpanel bestående af 12 personer i digital form via tekst, billeder og video skal bedømme og  skal indsnævnre feltet af indsendte produkter og frasortere dem som er værdige til at gå i finalen.  Det hidtidige 6 personers dommerpanel vil derfor efterfølgende, over et to dages møde have bedre tid til den endelige udvælgelse.  Registering til Eurobike Award er nu åben og løber frem til 14 juli. 2016.

Eurobike-Award-2016-02

Vinderne vil som hidtil blive officielt præsenteret og udstillet på Eurobike 2016 fra den  31 august til 4 september i Fredrichshafen.

Link

CYKELPORTALEN