CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Award 2021 Eurobike Award 2021
Den 16 udgave af Eurobike Award er i sin vorden. Fristen for indsendelse og tilmelding af produkter er den 8 juli 2021 Eurobike Award 2021

Eurobike Award er en af cykelverdenens fornemmeste og ældste hædersbevisninger, og selv de hen af vejen har fået konkurrence  fra flere andre ,er de stadig den som får den største eksponering ikke mindst fordi de præmierede produkter efterfølgende bliver eksponeret på selve Eurobike messen med dens enorme besøgstal.  Denne forfatter har selv som den hidtil eneste dansker haft æren at sidde med i dommerpanelet.

Trods pandemi og stadige usikre udsigter omkring afholdelse af Eurobike messen i den form vi hidtil har kendt den, er det igen tid for producenter, iværksættere og andre kreative sjæle at indsende deres bud på et cykelprodukt.

Vinduet for registering, ansøgning og indsendelse af produkter er åbent frem til den 8 juli.  Som hidtil kan der indsendes produkter indenfor forskellige produktkategorier. Læs mere om retningslinierne på nedenstående link.

De præmierede produkter vil være på display på Eurobike messen der i følge planen løber af stablen fra den 1 til 4 september 2021.

Link

CYKELPORTALEN