CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nu er den prestigefyldte Eurobike Award igen åben for ansøgning. For at vinde en af de eftertragtede priser skal man tilmelde sit produkt senest...


Nu er den prestigefyldte Eurobike Award igen åben for ansøgning. For at vinde en af de eftertragtede priser skal man tilmelde sit produkt senest den 25 juli. Konkurrencen er åben for hele den internationale cykelindustri, og de heldige vindere vil igen i år få deres pris overrakt på Eurobike 2011 i september måned.  Selve udvælgelsen og nomineringerne foregår i Hannover i midten af august måned under ledelse af  iF International Forum Design GmbH.

Det er syvende gang af priserne uddeles og den særlige Eurobike Green Award, vil blive præsenteret for et produkt, som er særligt miljøvenligt og bæredygtigt for fjerde gang.

Som tidligere jury medlem kan jeg kun opfordre de danske cykelproducenter, der har noget spændende og innovativt på hjerte, til at tilmelde sig.  Hvis ellers produktet finder nåde for den meget kritiske jury, er den beskedne pris for at deltage, intet i forhold til den medieomtale man efterfølgende får omkring sit produkt.

De tilmeldte produkter opdeles i 17 kategorier:

I år består juryen af : Nils Holger Moormann (Designer), Hans-Heinrich Pardey (Frankfurter Allgemeine Zeitung), Jack Oortwijn (Bike Europa & Tweewieler), Ulrike Saade (Velokonzept Saade GmbH), Peter Feld (Fahrrad XXL Feld GmbH) og Dirk Zedler (Institut für Fahrradtechnik und-Sicherheit GmbH).

Selve overrækkelses ceremonien finder sted i Friedrichshafen den 31. august kl 18:00 på mode scenen i Foyeren Øst. Alle prisbelønnede produkter bliver udstillet i foyeren West under hele udstillingen fra 31. august til 3 September 2011.

Link

CYKELPORTALEN