CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2022 – en vellykket genstart Eurobike 2022 – en vellykket genstart
Eurobike's store satsning om at flytte hele showet til Frankfurt var en ubetinget succes ... Eurobike 2022 – en vellykket genstart

Her til aften sluttede den 30 udgave af Eurobike, der for første gang foregik i Frankfurt. Den oversteg alle forventninger der ellers på forhånd var sat højt.

Næsten 34.000 fagfolk besøgte messen de første dage og yderligere 27.000 cykelentusiaster i weekenden

I løbet af messens fem dage fandt  33.780 fagfolk fra 105 forskellige lande vej til den nye EUROBIKE CITY Frankfurt, hvor 27.370 cykelentusiaster besøgte messen i weekenden. Industri, handel, politikere og alle fans af cyklen udsender et klart signal fra Frankfurt: CYKLING SKAL STYRKES OG OPMUNTRES YDERLIGERE.

For industrien er EUROBIKE verdens vigtigste platform og en bæredygtig motor til at accelerere denne transformation.

På FESTIVALDAGENE oplevede tusindvis af cykelentusiaster også fascinationen af ​​cykler og cykelkultur i smukt vejr, med spændende testture i Demo-området, cykelløb og actionfyldte shows med internationale stjerner fra cykelscenen. Glæden ved at cykle kom også til udtryk i EUROBIKE CITY ved Frankfurts Mainkai og Osthafen. Information, praktiske aktiviteter og et omfattende cykelkulturprogram blev tilbudt der.

Cykelportalen var tilstede de første fire dage og har masser af inspiration og fotos med hjem i bagagen til spændende artikler, test og nyheder, den kommende tid. De første er online.  Eurobike er blevet meget mere end bare køb og salg af cykler, det er blevet the Must Be Invent for alle med relation til cykling.

Eurobike afholdes næste år en måned før fra den 21 til 25 juni i forbindelse med den National Cycling Congress den 20-21 juni der begge foregår samme sted.

Link

CYKELPORTALEN