CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2022 dag NUL Eurobike 2022 dag NUL
Første håndsindtryk fra Eurobike dagen før den officielle åbning Eurobike 2022 dag NUL

 

Kamp om at få det første interview dagen før dagen…

Dagen før Eurobike messe cirkusset går igang, er der altid mulighed for under lidt mere rolige forhold at blive præsenteret for nogle af de mange nye produkter og spotte nogle nyheder som ofte forsvinder i mængden når først showet for alvor går igang.

En hær af anonyme mænd og kvinder knokler for at få det hele klar til onsdag morgen…

Selvom Eurobike nu foregår i Frankfurt og man som reporter skal vende sig til at finde rundt i de mange nye haller og danne sig et overblik, er mange ting stadig ved det gamle. Pressedienst Fahrrad inviterede til morgenmad hvor der var en lille forsmag på nogle hovedsaglig tyske nyheder.

Trelock henter lygteteknologi kendt fra bilbranchen og indfører den i deres cykellygter

Efterfølgende var der den traditionsrige Industry Discussion og Innovation Tur hvor en række prominente personer fra cykelindustrien kommenterede og gav deres bud på den nuværende temperatur i branchen og hvor  den måske er på vej hen.  Specielt en af de store tunge drenge Specialized der ellers har brillieret med deres Eurobike fravær gennem mange år var repræsenteret med Bob Margevicius der er Vice Direktør for Specialized Bicycle Components.

Hase Bikes viste en ny option til deres mest populære cykelmodel, så den nu også kan bruges som ladcykel.

Selve presserundgangen er altid en lidt tumultagtig affære hvor alle står på nakken af hinanden for at få det bedste/første interview og foto. Rundgangen i de mange messehaller som nu opererer i flere niveauer var dog denne gang en kærkommen lejlighed til First Hand at kunne danne sig et overblik over logistikken som er noget mere kringlet med flere niveauer og forskelligt udformede haller. Stor ros til den kæmpe skare af anonyme mænd og kvinder der knokler for at gøre det hele klar til den officielle åbning.

Duoen Pinion/Stromer viste en nyskabelse i elcykel drivetrain

Mere EB følger her på portalen de kommende dage samt uddybende artikler om nogle af de ting vi spottede på dag NUL…

Portugal er med helt fremme i udviklingen fra outsourcing til backsourcing

 

 

CYKELPORTALEN