CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2015 fjerde etape Eurobike 2015 fjerde etape
Eurobikeræset er i fuld gang men det er i det små de store nyskabelser findes Eurobike 2015 fjerde etape

image

Fredag var forbavsende rolig, det virkede som op pusten var gået af alle deltagere og der var knap så megen trængsel i udstillingshallerne.

Cykelbranchen er inde i en brydningstid hvor vi oplever masser af  bud på nye løsninger på individuel transport og en mængde nye spillere på markedet presser branchen fra alle sider.  De kæmpe store tyske producenter har stadig deres mega stande med blinkende lygter og hundredvis af ens cykler i forskellige farver så dem springer vi over i denne omgang.

image

Diavelo har haft succes med hele tiden at komme med nye produkter. Hvert år præsentere de en showstopper og hvis interessen er stor sættes den i produktion. I år blev de belønnet med to Eurobikepriser. Den ene var en cykelcomputer integreret i frempinden som låser motorsystemet på elcyklen når man tager den af og herved effektivt forhindrer tyveri

Alle ved at luft er en fremragende isolator. Så hvorfor ikke udvikle en vindjakke hvor man kan øge komforttemperaturen afhængig af varmegraderne simpelthen ved at have en membran på forsiden med en ventil til at pumpe luft i.

sidstedagen tager sin begyndelse og alle udstillere holder vejret nu hvor amatørracerne vælter ind på scenen. Nogle udstillere begynder respektløst at pakke stande ned mens løbet pågår.

Cykelportalen over and out…

 

 

CYKELPORTALEN