CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Et eller to ? Hvad er sandheden ? Et eller to ? Hvad er sandheden ?
Shimano har stadig ikke helt opgivet deres x2 drivetrain, men derimod lavet en guide til hvad det rette valg er for dig. Et eller to ? Hvad er sandheden ?

Mens konkurrenten SRAM helt har opgivet deres dobbelt kranksæt til Mountainbiken, og “kun” tilbyder x1, holder Shimano stadig fast i begge typer.

Under overskriften  “THERE IS NO SINGLE TRUTH” har de netop lanceret en online guide der skal tjene til at hjælpe forbrugeren omkring hvilket der er det rette valg for dem.  I testen bliver du guidet igennem en række spørgsmål og valg.

Shimano deler deres kunder op i fire segmenter, Trail, Enduro, CrossCountruy og Marathon.  Herefter skal du vælge om du cykler hardtrail eller fuldaffjedret og om det er 27,5″ eller 29″ hjul. Endelig bliver du bedt om at angive hvilket niveau du cykler på. Her gælder det om at være realistisk og ærlig.  Nu spørges om hvilket type terræn du cykler i, og hvor mange højdemeter. Længden af dine ture, og hvad din tophastighed og laveste hastighed er. Endelig spørges om hvad du anser for vigtigst, små eller store gearspring.  Det sjove er at hvis man løber samtlige test igennnem, vil man opdage at det er sidste spørgsmål der er udslagsgivende for om resultatet ender med x1 eller x2.  Egentlig ikke særlig overraskende, så man kan diskutere guidens anvendelighed.  Men prøv selv…

Du finder guiden her

CYKELPORTALEN