CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ergon sætter større horn på deres GP styrgreb Ergon sætter større horn på deres GP styrgreb
De tyske ergonomi pionerer indenfor cykelgreb og -sadler tilføjer flere varianter til deres populære GP grebs serie Ergon sætter større horn på deres GP styrgreb

Nok ikke den mest opsigtsvækkende cykel nyhed, men for mange der benytter cyklen på daglig basis, kan ordentlige styrgreb, være afgørende for en god oplevelse, på lige fod med de to andre kontaktpunkter mellem menneske og maskine, popo og fødder.  Tyske Ergon Bikes, kendt for cykeltilbehørs produkter, hvor ergonomi har høj prioritet, tilføjer nu nye varianter til deres populære GP styrgreb.

Ergon sætter et fuldsize horn på deres populære GP greb

Med GP5 Biokork og GP5 tilføjer de endnu større integrerede styrhorn på deres greb. Selv siger de at de nye greb henvender sig til touring- og elcykelfolket, men hvorfor dog indsnævre det så meget. De kan bruges på ALLE typer cykler med lige styr.

Det ergonomiske håndfladegreb og horn kan vinkles individuelt af hinanden. Grebene kan erhverves både via Amazon online forhandlere samt fysiske butikker. Priserne ligger mellem kr. 600,- og 700,- afhængig af materialevalg. Der kan vælges mellem to størrelser Small og Large.

Link

 

CYKELPORTALEN