CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ligesom engelske sportsvogne har en særlig aura omkring sig, gælder det også for de klassiske engelske racercykler naturligvis i stål.   Derfor er det lidt...


Ligesom engelske sportsvogne har en særlig aura omkring sig, gælder det også for de klassiske engelske racercykler naturligvis i stål.   Derfor er det lidt paradoksalt at man skal til USA for at finde cykelmærket ENGLISH CYCLES.

Rob er oprindelig fra England, men endte lidt ved et tilfælde i USA, efter at have designet cykler for bl.a et dansk cykelfirma og senest Bike Friday, inden han selv begyndte at udvikle, designe og producere cykler.

English Cycles er udelukkende håndbyggede cykler. Helt fra bunden og helt efter kundens ønsker. Materialet er naturligvis  stål fra fabrikanter som True Temper, Reynolds og Dedacciai, og rammerne bliver loddet.

Rob kan stort set det hele lige fra specialcykler til særlige udgaver minded for Shimano DuraAce Di2 hvor al elektronikken er indbygget.  Ud over rammer bygger han også hjul på egne nav og Enve fælge.

Link

CYKELPORTALEN