CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Engelske Bespoked indtager Dresden denne weekend Engelske Bespoked indtager Dresden denne weekend
Bespoked indtager Europa Engelske Bespoked indtager Dresden denne weekend

Den kommende weekend, afholdes en for cykelentusiaster mest betydende cykelmesser.  Bespoked er en af få cykelmesser der hylder de små, de nørdede og innovative producenter/iværksættere.

Ægte cykelhåndværk i Dresden

Trods en yderst beskeden størrelse kan man som besøgende fordybe sig fordi der ved hver eneste lille stand er en ny fortolkning af cyklen og det at cykle.  Ingen blinkende ens cykellygter her ;o)

Bespoked har gennem mere end 10 år holdt til i England, og det er ingen hemmelighed at Brexit er en medvirkende årsag til at de nu “udvandrer” og forsøger kræfter med det Europæiske fastland.  Det sker både for at hjælpe engelske producenter med at komme bredere ud, samtidig med at de håber at kunne tiltrække en stadigt voksende antal af europæiske småproducenter under et fælles tag væk fra mainstream hvor de ofte forsvinder i trængslen.

Fra den 13 til 15 oktober afholdes messen et ret spektakulært sted, nemlig på øverste etage af Dresden Airport med ovenlys vinduer og direkte view til de store metal fugle.

Dresden er blevet valgt for dens blomstrende cykelscene ledet af små, uafhængige cykelproducenter samt for en bekvem, centraleuropæisk placering.

Ud over de håndlavede produkter, der er udstillet, vil weekenden også byde på et komplet udvalg af foredrag, industripriser , gruppeture og fester for at vise mangfoldigheden indenfor håndbyg og understrege vigtigheden af at støtte den på lige fod med de store lokomotiver.

Ved redaktions slutning var der mere end 100 udstillere tilmeldt. Vi vil den kommende tid sætte fokus på flere af de mest spændende udstillere og deres produkter.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN